Universitatea Politehnica din Bucureşti organizează simulare pentru admitere

Universitatea Naţională de Ştiinţă şi Tehnologie Politehnica Bucureşti va organiza pe data de 16 martie simulare de admitere.

„Conştientizarea nivelului de cunoştinţe determină modul în care fiecare elev îşi adaptează procesul de învăţare, astfel încât să aibă timp să aprofundeze toată materia. Universitatea Naţională de Ştiinţă şi Tehnologie Politehnica Bucureşti oferă tuturor elevilor şansa de a-şi testa cunoştinţele prin intermediul unui examen serios, specific mediului universitar. Astfel, în fiecare an, sprijinim elevii care vor să îşi evalueze pregătirea prin organizarea unei simulări a examenului de admitere. Scopul acestei evaluări este acela de a îi ajuta pe viitorii studenţi să se familiarizeze cu formatul unui astfel de examen, dar şi să îi conştientizeze dificultatea”, informează instituţia de învăţământ superior.

Totodată, profesorii instituţiei de învăţământ superior vor pregăti, în cadrul unor sesiuni care vor avea loc în fiecare zi de sâmbătă, elevii care vor să participe la admiterea la UPB.

Sesiunile de pregătire la disciplinele matematică, fizică şi informatică se vor derula în Campusul Leu, vor începe în această sâmbătă şi se vor încheia pe 17 iulie.

Pregătirea se va face în format fizic. 

Citește și Universitatea din Bucureşti propune peste 21.000 de locuri pentru admiterea din acest an