Primarul municipiului Deva, Florin Oancea, anunță retragerea definitivă din viața publică

Într-o postare pe Facebook, adresată locuitorilor municipiului Deva, primarul în exercițiu, Florin Oancea, a anunțat că se va retrage definitiv din viața publică la finalizarea mandatului său. Decizia vine în urma rezultatelor recente ale alegerilor locale, în care Oancea a fost învins de Lucian Rus.

Florin Oancea și-a exprimat recunoștința față de cetățenii municipiului Deva pentru ocazia de a-i reprezenta ca primar. Deși rezultatul alegerilor nu i-a fost favorabil, el a subliniat importanța respectării voinței alegătorilor și l-a felicitat pe Lucian Rus pentru succesul obținut, urându-i succes în noul său rol de primar al municipiului Deva.

„Stimați locuitori ai municipiului Deva, cu respect și recunoștință vă scriu aceste rânduri pentru a vă mulțumi că mi-ați dat ocazia să fiu primarul dumneavoastră în acești ani. Deși rezultatul alegerilor nu a fost în favoarea mea, respect voința dumneavoastră. Îl felicit pe Lucian Rus pentru victoria obținută la aceste alegeri și îi doresc succes în noua funcție de primar al municipiului Deva!”, a transmis Florin Oancea.

Citește și Laurențiu Nistor câștigă un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara

Edilul și-a exprimat aprecierea față de cei care i-au acordat încrederea lor și au votat echipa liberală la alegerile din 9 iunie. De asemenea, el a mulțumit colegilor din organizația PNL Deva pentru sprijinul, dăruirea și efortul depus în campanie, precum și colegilor din Primărie pentru susținerea oferită de-a lungul mandatului său.

„Vă mulțumesc celor care ați avut încredere în mine și echipa liberală și ne-ați votat în data de 9 iunie! Le mulțumesc colegilor din organizația PNL Deva pentru sprijinul, dăruirea și efortul depus în această campanie! Le mulțumesc colegilor din Primărie pentru susținerea pe care mi-au acordat-o! În același timp, îmi asum înfrângerea, dar rămân cu conștiința împăcată că am făcut ceea ce era corect pentru acest oraș!”, a declarat Oancea. Acesta a anunțat și faptul că la finalizarea mandatului său de primar va ieși definitiv din viața publică.