Politica de confidențialitate

Mulțumim pentru vizita dvs. pe Media Info News. Ne angajăm să respectăm și să protejăm confidențialitatea dvs., astfel că politica noastră de confidențialitate detaliază modul în care colectăm, folosim, protejăm și păstrăm informațiile dvs. personale.

Tipuri de informații pe care le colectăm

Când vizitați sau utilizați site-ul nostru, colectăm și stocăm diverse tipuri de informații, care includ:

Detalii tehnice, inclusiv adresa dvs. de Internet Protocol (IP), detalii despre vizitele dvs. pe site-ul nostru, precum datele și orele de acces, informațiile despre sistemul dvs. de operare sau istoricul browserului.
Informații pe care ni le furnizați atunci când ne contactați, precum numele și adresa de e-mail, precum și orice alte informații pe care alegeți să ni le comunicați.

 1. Cum utilizăm informațiile colectate
  Utilizăm informațiile pe care le colectăm pentru a vă oferi o experiență personalizată pe site-ul nostru, a răspunde cererilor sau întrebărilor dvs. și a îmbunătăți continuu serviciile pe care vi le oferim.
 2. Partajarea informațiilor cu terțe părți
  Nu vindem și nu transferăm informațiile dvs. personale către terțe părți fără consimțământul dvs. explicit, decât dacă este cerut de lege sau necesar pentru furnizarea serviciilor noastre.
 3. Securitatea datelor
  Protecția datelor dvs. personale este extrem de importantă pentru noi. Implementăm măsuri de securitate adecvate pentru a preveni pierderea, utilizarea necorespunzătoare, accesul neautorizat, divulgarea sau modificarea datelor dvs. personale.
 4. Drepturile dvs.
  Conform legii, aveți dreptul să solicitați ștergerea datelor dvs. personale sau limitarea procesării acestora. De asemenea, aveți dreptul de a vă opune procesării și de a solicita portabilitatea datelor.
 5. Modificări ale Politicii de Confidențialitate
  Ne rezervăm dreptul de a actualiza sau modifica această Politică de Confidențialitate la orice moment. Vă încurajăm să verificați periodic această politică pentru a fi la curent cu orice schimbări.
 6. Contact
  Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la Politica noastră de Confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: contact@mediainfonews.ro.

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu colectarea și utilizarea informațiilor dvs. conform acestei Politici de Confidențialitate. Dacă nu sunteți de acord cu această politică, vă rugăm să nu utilizați site-ul nostru.