Forţa Dreptei organizează primul congres la sfârşitul lunii martie 

Preşedintele Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a anunţat că primul Congres al formaţiunii va fi organizat la sfârşitul lunii martie, o altă decizie a conducerii partidului fiind desemnarea lui Antonel Tănase ca şef de campanie la europarlamentare.

Ludovic Orban a anunţat că în ceea ce priveşte campania pentru europarlamentare, Forţa Dreptei şi-a desemnat ca şi şef de campanie din partea formaţiunii pe deputatul de Bucureşti Antonel Tănase, ”un om cu o vastă experienţă politică, administrativă şi electorală”.

Orban a precizat că Antonel Tănase va fi parte a echipei Alianţei Dreapta Unită.

”Am stabilit candidaţii care vor fi pe lista pentru PE, candidatul care este primul, vârful de lance al Forţa Dreptei este Violeta Alexandru, fost ministru al Muncii şi liderul parlamentarilor Forţa Dreptei”, a mai spus preşedintele Forţa Dreptei, el arătând că aceasta vi fi cu siguranţă europarlamentar.

”Am decis că vom organiza Congresul la sfârşitul lunii martie”, a mai declarat Ludovic Orban, el precizânsd că până în data de 15 martie au stabilit ca obiectiv finalizarea conferinţelor judeţene de alegeri şi desemnarea delegaţilor la Congres.

Citește și Deputatul Dumitru Coarnă a fost exclus din grupul parlamentar al AUR