Bistriţa-Năsăud: Bărbat dispărut dintr-un centru de îngrijire

Un bărbat în vârstă de 69 de ani, din Budeşti, a fost dat dispărut de poliţiştii din Bistriţa-Năsăud, după ce a plecat voluntar dintr-un centru de îngrijire a persoanelor vârstnice şi nu s-a mai întors.

„Astăzi, 5 februarie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au fost sesizaţi de către reprezentanţii unui centru de îngrijire a persoanelor vârstnice din Bistriţa cu privire la faptul că, în dimineaţa de 4 februarie a.c., Legian Ioan a plecat din incinta căminului şi nu a mai revenit. La data plecării acesta era îmbrăcat cu o geacă de culoare verde, cu glugă, pantaloni din stofă, de culoare închisă şi cizme din piele, de culoare neagră”, se arată, luni, într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud.

Potrivit sursei citate, bărbatul are o înălţime de aproximativ 1,70 metri, greutate de aproximativ 80 de kilograme, ochi căprui şi părul grizonat.

Persoanele care deţin informaţii ce pot conduce la găsirea bărbatului sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de Poliţie. 

Citește și Salvamont: Peste 8.000 de persoane – salvate pe parcursul anului trecut